Serveis

L'Alt Empordà tindrà una única oficina d'habitatge

El Consell Comarcal assumeix tots els serveis en matèria d'habitatge

Centralitzarà les oficines que ara tenien Figueres, Roses i Castelló d'Empúries

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà centralitzarà els serveis d'habitatge de la comarca i a partir de l'1 de juliol hi haurà una única oficina. Els ajuntaments de Figueres, Roses i Castelló i el Consell han acordat mancomunar aquest servei per estalviar costos.

La decisió va en la línia d'oferir uns serveis més eficients i de permetre la reducció de la despesa, segons ha explicat l'Ajuntament de Figueres. A la ciutat de Figueres aquest canvi farà reubicar el personal assignat a l'oficina municipal d'habitatge –un arquitecte tècnic i una auxiliar– a altres serveis municipals on cal un reforç. A partir del mes que ve, els serveis d'habitatge seran a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà a Figueres, al carrer Nou.

Pel que fa a Roses i Castelló, està previst que es mantingui el servei uns dies concrets a la setmana i s'hi desplaçarà un tècnic per atendre les peticions. Fins ara aquests dos municipis compartien ja el servei d'habitatge.

Segons va explicar en el ple de dimarts el conseller comarcal i alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, que s'encarrega dels temes d'habitatge i consum, “és bo que la comarca tingui centralitzats aquests serveis”. Álvarez va concretar, consultat per la consellera i regidora de Castelló, Montse Escutia, que l'objectiu és millorar el servei i reduir costos. Escutia va demanar que hi hagi una bona dotació de personal ja que s'han de gestionar tres borses d'habitatges.

LA DATA

1.07.2012
Serà
l'inici del nou servei d'habitatge, que serà al Consell Comarcal de l'Alt Empordà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.