Serveis

PALAMÓS

La piscina mancomunada s'iniciarà al setembre

Les obres de la piscina mancomunada de Calonge, Palamós i Vall-llobrega s'iniciaran a principi de setembre, després que ahir l'ens que integra els tres ajuntaments designés els responsables tècnics que faran el seguiment de la construcció. L'adjudicatària dels treballs començarà en les pròximes setmanes a desbrossar els terrenys on es construirà el complex esportiu, al sector Balitrà Est de Calonge, i la previsió és que l'acte de posada de la primera pedra es faci durant la primera quinzena de setembre.

El projecte és el primer d'aquestes característiques que es promou a tot Catalunya entre diversos municipis i la gestió, a través d'una concessió a 35 anys, serà a càrrec de la societat Esport i Salut Gavarres, constituïda per les dues constructores, l'empresa Ingest Inversions i la firma Integral Action Local, que aportarà el material i equipament esportiu. El pressupost, de gairebé 4,5 milions, inclou una pista de patinatge annexa a la piscina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.