Serveis

Picassent i ajuntaments de la Ribera defensen la mobilitat i el traçat de la línia 1 de Metro

Els pobles demanen una reunió d'urgència amb la Conselleria d'Economia i d'Infraestructures perquè aclarisca els rumors sobre la supressió de trams en el servei

Representants d'ajuntaments de la Ribera Alta, conjuntament amb el de Picassent, es reuniren ahir al consistori del poble de l'Horta Sud motivats per una mateixa inquietud: la preocupació arran de les notícies aparegudes en premsa sobre la supressió de trams ferroviaris de la línia 1 de Metro.

Alcaldes i regidors de l'Alcúdia, Carlet, Alberic, Massalavés —Benimodo i Castelló d ela Ribera disculparen la seua absència per compromisos locals— i Picassent tancaren un acord per fer front comú i defendre el transport públic per a les seues poblacions, en el cas d'algunes localitats de la Ribera, únic per poder tindre accés a la capital.

De fet, de la reunió varen quedar clares accions immediates, d'entre altres, una reunió amb la conselleria d'Infraestructures i altra amb la d'Economia, per tal d'aclarir els dubtes que han sorgit arran la notícia de l'aplicació d'un ERE sobre el servei de Metro València.

Tots els representants dels consistoris volgueren destacar la sintonia de la reunió i es comprometeren a mantenir el contacte per seguir aquesta qüestió i saber de forma oficial per part de la Conselleria la idea que duen respecte al traçat de la línia 1 de Metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona