Serveis

serveis

Mont-ras ampliarà el cementiri municipal amb 15 nínxols nous

La junta de govern de Mont-ras ha aprovat una inversió d'urgència de 12.000 euros per a la construcció de 15 nínxols més al cementiri municipal, després que s'haguessin exhaurit les sepultures disponibles.

L'alcalde de la població, Carles Salgas (CiU), va explicar que l'obra s'havia anat ajornant perquè “hi havia una reserva de quatre nínxols”. Ara, però, han coincidit les defuncions d'un seguit de veïns que no disposaven de cap tomba: “Si s'hagués repetit la situació ens hauríem trobat sense possibilitat de fer l'enterrament”, va justificar Salgas.

Concessions a 50 anys

Els nínxols del cementiri s'atorguen en règim de concessió des que es va renovar el reglament funerari, el 2008. Els titulars ho són per 50 anys, de manera que posteriorment el consistori pot recuperar l'espai. Salgas confia a disposar, a partir d'ara, d'alguns anys de marge abans no calguin nous canvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.