Serveis

Picassent preveu 32.000 euros d'ajuda al transport per als joves

La Regidoria de Joventut presenta estes beques amb la finalitat de reduir l'impacte d'este tipus de despesa en les economies familiars i de garantir la igualtat d'accés a l'ensenyament dels estudiants residents al poble

Des de hui i fins el 15 de febrer els joves de Picassent tenen de termini per sol·licitar la beca d'ajuda al transport. Una iniciativa, que ja va posar en marxa l'any passat l'equip de govern, i que de nou, enguany, des de la Regidoria de Joventut està a l'abast dels estudiants que cursen grau superior o carrera universitària i que utilitzen el transport públic per anar als seus respectius centres d'ensenyament.

Amb el títol, “Una Ajuda Superior”, els picassentins nascuts entre els anys 1989 i 1995 poden sol·licitar aquesta ajuda a la Casa Jove la Torta.

La quantia total de les ajudes és de 32.000 € i la dotació individual de l'ajuda per estudiant dependrà de les sol·licituds presentades, no superant-se en cap cas els 200 € d'ajuda individual. Tant les bases de la convocatòria com els impresos de sol·licitud i documentació a presentar estan a la pàgina web www.picassent.es, i demés canals de comunicació de l'Ajuntament, així com també a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i a La Torta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.