Serveis

palamós / calonge

La Generalitat ajorna l'ajut per a la piscina

Els alcaldes de Palamós i Calonge asseguren que l'obra s'acabarà el gener

Les obres de la piscina coberta mancomunada entre els municipis de Calonge, Palamós i Vall-llobrega avancen al ritme previst, i es manté la previsió que l'equipament –que també inclourà un gimnàs– podrà entrar en servei a principis de l'any vinent. Els consistoris, però, hauran d'avançar el pagament dels aproximadament 800.000 euros que la secretaria general de l'Esport de la Generalitat havia d'aportar entre els anys 2014 i 2015.

Els tres alcaldes van visitar ahir els treballs amb els responsables de l'obra i els de l'empresa concessionària de l'equipament, que l'explotarà durant 35 anys. Els alcaldes de Calonge, Jordi Soler, i Palamós, Teresa Ferrés, que governen en els municipis que es repartiran el gros dels diners que la Generalitat encara no pagarà, van restar transcendència a l'entrebanc, ja que disposen encara de dos anys per encabir les partides imprevistes en els respectius pressupostos municipals. La Diputació de Girona, però, ha confirmat la seva subvenció aquesta setmana.

Soler, Ferrés i Rufino Guirado, de Vall-llobrega, van remarcar que, tot i pertànyer a diferents partits, aposten “per una finalitat comuna”. També van explicar que altres poblacions i la Diputació de Barcelona s'han interessat per la iniciativa d'un equipament mancomunat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.