Serveis

transport

Busos directes entre l'aeroport i la Costa Brava a partir de dilluns

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa a partir de dilluns tot un seguit de mesures per reforçar el transport públic a la Costa Brava durant els mesos de juliol i agost, la principal de les quals és el nou servei d'autobusos que connectarà els municipis de la Costa Brava centre amb l'aeroport de Girona. També es milloren les comunicacions d'aquesta zona amb Barcelona i l'aeroport del Prat, així com el servei entre l'Escala i Figueres; a més, començaran a funcionar noves expedicions de circumval·lació al cap de Creus. Totes aquestes mesures formen part de l'estudi de millora del transport públic a la Costa Brava, que es va presentar recentment i que inclou també actuacions que s'aniran implantant durant el segon semestre del 2013 i durant tot el 2014.

Pel que fa al nou servei de la Costa Brava centre i l'aeroport de Girona, es farà de l'1 de juliol al 30 de setembre i unirà Palafrugell, Palamós, Calonge, Sant Antoni, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. Seran dotze expedicions diàries d'anada i dotze de tornada directes i sense transbord. Algunes seran nocturnes, per ajustar-se als horaris d'aterratge i enlairament dels vols. El servei i el règim tarifari es manté durant els mesos de setembre a juny, però amb transbord a l'estació d'autobusos de Girona i coordinació horària per optimitzar els recursos. El preu del bitllet és de 8 euros el trajecte.

Reforç

Durant aquest estiu es reforça també el servei que enllaça Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes amb l'aeroport de Girona, fins a garantir nou expedicions d'anada i nou de tornada entre l'aeroport i Lloret, amb horaris que s'ajusten a les hores de màxima activitat de l'aeroport. El preu del bitllet és de 9 euros el trajecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.