Serveis

Gasten 730.000 euros perquè Riells tingui gas

Gas Natural farà 5,5 quilòmetres de tubs perquè més de 2.200 cases tinguin el servei

Un acte ahir al pavelló de Riells i Viabrea va servir per presentar el conveni entre l'Ajuntament i la companyia Gas Natural Fenosa, que farà que l'empresa inverteixi 730.000 euros perquè més de 2.200 potencials habitatges tinguin servei de gas natural. Fins ara només tenien el subministrament les indústries del municipi.

L'alcalde de Riells, Josep Maria Bagot (ERC), assenyala que la insistència del consistori i la disponibilitat de la companyia faran possible que els veïns puguin tenir gas natural. Fins ara els habitatges han funcionat amb gasoil, gas butà o instal·lacions elèctriques. Les obres les farà la distribuïdora Gas Natural Distribución.

Riells i Viabrea té uns 4.000 habitants i uns 54 quilòmetres de carrers. Segons informa Gas Natural, l'empresa ha començat al poble les obres d'ampliació de l'actual xarxa de distribució, que permetrà construir 5,5 nous quilòmetres de canalització i una estació de regulació, A la demarcació de Girona, Gas Natural subministra energia a 75 municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia