Serveis

Malestar a l'Ebre per l'oferta de trens regulars a Occitània

La proposta del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, d'una oferta de trens regulars entre Figueres, Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona i la Catalunya del Nord i Occitània ha caigut com un poal d'aigua freda sobre la plataforma Trens Dignes de les Terres de l'Ebre i el Priorat. I és que la proposta de Vila arriba just un dia després de la compareixença de Trens Dignes al Parlament, on van exposar el dèficit del servei ferroviari al sud del país. “Les millores proposades en les comunicacions ferroviàries entre Occitània i Catalunya ens semblen una falta de respecte”, exposa en un comunicat Trens Dignes.

La plataforma Trens Dignes fa gairebé un any que està pendent de reunir-se amb Vila per plantejar-li un seguit d'alternatives que podrien millorar el servei. En aquest sentit, una de les propostes és integrar l'Ebre a les rodalies del Camp de Tarragona. “El conseller s'ha confós de sud”, ha ironitzat la plataforma, que considera que aquestes actuacions fan evidents quines són les prioritats del país.

Vila ha plantejat aquesta setmana a autoritats regionals occitanes vertebrar un transport públic transfronterer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia