Hostalric vol tirar endavant un centre d'interpretació de l'alimentació

L'Ajuntament d'Hostalric també treballa en la creació del centre d'interpretació del territori de l'alimentació, que ja ha rebut una subvenció de 613.870 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea. Segons ha afirmat l'alcalde, Josep Frias, la posada en marxa d'un centre sobre el binomi patrimoni i gastronomia ha de servir per plantejar noves possibilitats de negoci i de promoció del municipi. De fet, un dels objectius de la iniciativa és difondre com més millor el patrimoni local: «En els últims anys hem fet un esforç molt important en el patrimoni i ara tocar fer-ne difusió amb noves iniciatives», afirma l'alcalde. El projecte està en una fase inicial, però, segons Frias, ha de servir per materialitzar el repte d'aconseguir que la gent vagi a Hostalric i que els empresaris s'interessin a establir-s'hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona