Serveis

Milloren els accessos a la urbanització Costa Cunit

L'Ajuntament de Cunit acaba de dur a terme unes obres de millora de l'accés a la urbanització Costa Cunit. L'obra ha consistit en la millora del drenatge del torrent que passa paral·lel a la carretera que dóna accés a aquesta zona residencial per evitar que en cas de pluja la riuada envaeixi la carretera i posi en risc la seguretat del trànsit. Aquesta obra s'ha finançat amb una aportació de 6.000 euros procedents del pla de camins 2012-2015 del Consell Comarcal al qual l'Ajuntament de Cunit es va acollir fa uns mesos. Aquest pla permet efectuar petites obres de condicionament i millora en la xarxa municipal de camins del municipi, per un valor de 6.000 euros.

La intervenció també ha permès consolidar l'accés al camí del recorregut senderista de les Masies de Cunit inclòs en el programa de rutes Cunit al teu aire. L'entrada al camí sovint quedava tapada per l'abundant vegetació. D'aquesta manera, es vol fomentar l'ús d'aquest camí perquè persones i bicicletes de muntanya l'utilitzin, per evitar la carretera i així poder reduir riscos d'atropellament.

El regidor d'Urbanisme, Julio Ramon, ha destacat que aquest és el primer cop que l'Ajuntament de Cunit s'acull al pla de camins del Consell Comarcal i que aquesta senzilla intervenció “ha permès minimitzar un problema que venia de lluny”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia