Infraestructures i serveis

transports

infraestructures

Comencen les obres de l'estació de tren de Premià de Mar

Renfe començarà dilluns les obres a l'estació de tren de Premià de Mar. Els treballs consistiran en una redistribució del vestíbul i dels controls d'accessos, una nova sortida a l'exterior de l'estació per la part central i una prolongació de la marquesina envidrada a la zona del final de l'escala mecànica. Aquestes millores són fruit de les peticions de l'Ajuntament, que van culminar en una reunió que es va fer fa més d'un any amb la Generalitat i representants d'Adif i Renfe. Les obres tindran una durada de tres mesos i el seu cost ascendeix a més de 157.000 euros.

D'altra banda, Renfe també ha anunciat que el tall de la circulació de trens entre el Masnou i Vilassar de Mar, que s'havia de dur a terme avui, finalment s'ha traslladat al dissabte 28 i al diumenge 29 de maig. Aquesta interrupció del servei és a causa de les obres que s'estan fent a Premià de Mar per construir el nou pas subterrani en el projecte d'urbanització del port. Les afectacions dels dos dies seran des de l'inici del servei fins les onze del matí, i s'habilitarà un servei especial de 28 autobusos per transportar els viatgers entre Vilassar de Mar i el Masnou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia