Infraestructures i serveis

iNFRAESTRUCTURES I SERVEIS

El primer pàrquing per a vehicles elèctrics

El primer aparcament municipal amb recàrrega per a vehicles elèctrics de les comarques lleidatanes és a Guissona. L'equipament, situat a tocar del centre comercial, es va inaugurar dijous al vespre.

El nou equipament té l'accés a peu per la zona històrica del carrer Ramon Faus, i en vehicle rodat, pels carrers Montse i Amadoret. L'aparcament, de 2.500 metres quadrats de superfície, té capacitat per a 80 places i el seu ús és gratuït. L'horari d'entrada és de les 7 del matí a les 11 de la nit. A més, l'aparcament és autosuficient, ja que el subministrament elèctric es fa mitjançant uns panells d'energia fotovoltaica que proveeixen l'enllumenat, les portes d'accés i el punt de recàrrega per als vehicles elèctrics.

El pressupost de l'equipament, assumit íntegrament per l'Ajuntament de Guissona, ha estat de 180.000 euros. L'equipament dota de places d'aparcament el centre històric i comercial de Guissona, que és de vianants.

D'altra banda, durant les obres del carrer Bisbal, la principal artèria comercial, han aparegut els fonaments d'un dels antics portals medievals. Concretament, el de Sant Roc, segons ha explicat el director del Museu de Guissona, Josep Ros. El portal es va enderrocar el 1923, durant la construcció de l'ateneu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]