Administracions

La participació ciutadana, ara transfronterera

El Consell i vuit viles de banda i banda de la frontera debaten el tema

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà impulsa el microprojecte transfronterer Propostes per a millorar la governança local a l’Espai Català Transfronterer. Intercanvi d’experiències i coneixement en processos de participació ciutadana.

Conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà hi participen diversos ajuntaments nord-catalans, com és el cas del d’Argelers, Arles de Tec i Elna, i els consistoris empordanesos de Roses, Castelló d’Empúries, l’Escala, Vilafant i la Jonquera.

La iniciativa vol promoure un intercanvi d’experiències sobre processos participatius per poder generar coneixement sobre un àmbit d’intervenció de les administracions locals que ha estat poc explorat a escala transfronterera.

Primera trobada

Una primera trobada ha reunit els actors del projecte a Arles de Tec (Vallespir) i la pròxim serà a Castelló d’Empúries. Una jornada final en la qual es presentaran els resultats del projecte tindrà lloc el pròxim dia 19 de juny a la ciutat de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia