Administracions

CiU reclama dimissions al govern de la Bisbal

Consideren que la regidora d’Hisenda ha de plegar pel suposat “desgavell” en l’àrea

El grup municipal Tots per la Bisbal-CiU, a l’oposició a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, “exigeix el cessament immediat” de la regidora d’Hisenda, Carme Vall, i la intervenció de la Sindicatura de Comptes de Catalunya –a què ja s’han adreçat– arran del que consideren un “desgavell” en l’àrea econòmica. Les irregularitats han transcendit després de fer-se públic que un treballador presumptament havia defraudat diners per valor de 3.000 euros i, ara fa uns mesos, el desquadrament de 52.000 euros de la zona blava.

El seu portaveu, Xavier Dilmé, considera els fets “d’extrema gravetat”, perquè han comportat que dos treballadors municipals estiguin al jutjat denunciats pel consistori. A banda de les possibles responsabilitats judicials, per Dilmé, durant aquest mandat “s’ha produït una situació de descontrol polític absolut del govern, d’ERC, la CUP i ICV, que no té precedents en aquest Ajuntament i que abona l’aparició d’aquest tipus de situacions”. Per això, Dilmé vol denunciar públicament uns fets “d’extrema gravetat que es van repetint en el temps, són intolerables i demostren la incapacitat de l’equip de govern actual per portar a terme els mínims de gestió i de cura vers els diners de tots que s’ha d’exigir a un govern”. A més a més, i segons el portaveu de Tots per la Bisbal-CiU, “lesionen la confiança dels ciutadans en la seva institució més propera i en els treballadors municipals, de què la immensa majoria fa amb responsabilitat la seva feina” i a qui volen “encoratjar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia