Infraestructures i serveis

Les obres a Sants afecten les línies R1 i R3 fins dilluns

Les obres a l’estació de Sants provoquen alteracions en la circulació de les línies R1 i R3 de rodalies des d’avui i fins dilluns. En el cas de l’R1, els trens començaran i acabaran el recorregut a l’estació de França. Els viatgers amb origen o destinació a l’Hospitalet de Llobregat o a les estacions de Sants, plaça Catalunya i Arc de Triomf podran encaminar-se a altres serveis de rodalies de Catalunya o fer servir el metro. Els trens de l’R3 comencen i acaben el seu trajecte a Sant Andreu Arenal. Els usuaris de les estacions intermèdies entre l’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la línia 1 de metro o les línies R4 i R12 de rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

Durant el cap de setmana rodalies modifica la seva oferta habitual amb motiu de les restriccions de mobilitat vigents. Els serveis regionals presten la seva oferta al 50%, l’R7 no prestarà servei i l’R8 ho farà al 50%.

Ajustos de Nadal

Les modificacions de servei a les línies R7 i R8 es mantindran fins al dia 10 de gener. A més, tant els serveis de rodalies com els trens regionals ajustaran els horaris el 24 de desembre a la nit i el 25 al matí. La nit de Nadal, els trens acabaran abans el servei i el dia de Nadal els primers trens començaran a circular més tard.

Ahir, els forts aiguats que van caure al Vallès van provocar alteracions i talls en la circulació de les línies R4 i R7 entre Cerdanyola i Montcada Bifurcació i l’R3 també a Montcada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia