Medi ambient

argentona

Acord per posar els contenidors al barri del Cros

Es repartiran entre l'avinguda Mediterrània i el carrer Argentona

El barri del Cros d'Argentona tindrà, finalment, tres àrees de contenidors. Dues àrees se situaran a l'avinguda Mediterrani, envoltades cadascuna d'un tancat de fusta. La tercera àrea tornarà al carrer Argentona, a tocar del polígon industrial.

Aquesta solució, proposada pel consistori, va ser la que va obtenir més vots a la consulta popular que es va celebrar entre divendres i dissabte passat a Sant Miquel del Cros. A la consulta hi van participar dos-cents tretze veïns, majors de 16 anys, dels set-cents quaranta que podien votar. Amb la votació es dóna per tancat el malestar veïnal, que feia setmanes que quedava palès a les pancartes que penjaven d'alguns balcons. I és que, arran de la posada en marxa del pla de barris, una de les línies d'actuació preveia la creació d'àrees per a contenidors.

Aquesta proposta, aprovada durant el procés de participació ciutadana, incloïa eliminar els contenidors del carrer Argentona, arran del mal ús que en feien les empreses del polígon de Cabrera, però treure els contenidors suposava concentrar-los a l'avinguda Mediterrània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.