Serveis

La contra

Condició VIP santquirzenca

Entra en servei la targeta Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès, que dóna dret a l'accés Wi-Fi, un correu electrònic gratuït, bonificacions en taxes i promocions comercials

Totes les persones que viuen o paguen impostos a Sant Quirze del Vallès rebran, a partir de dilluns, una trucada de l'Ajuntament per informar-los de la posada en funcionament de la nova targeta VIP SQV. El nom de la iniciativa, que segons fonts municipals és absolutament pionera, juga amb el doble sentit de les sigles ja que, sota la denominació de Veritablement Implicat per Sant Quirze del Vallès, la targeta, totalment gratuïta, oferirà diverses facilitats i serveis als ciutadans. D'una banda permetrà que els usuaris, a partir de la clau d'accés referenciada a la targeta, puguin accedir als serveis de Wi-Fi gratuïts disponibles en espais públics i edificis municipals. També donarà dret a fer ús d'un correu electrònic ciutadà que inclourà, de manera permanentment actualitzada, les notícies de la localitat, l'agenda d'activitats, l'inici del període de pagament d'impostos, i els contactes de comerços, empreses i serveis municipals. D'altra banda, els usuaris de la deixalleria i del punt de recollida d'oli usat disposaran d'un mètode més ràpid i còmode de registrar les bonificacions en taxes i serveis a les quals tenen dret. I, finalment, la setmana que ve, el consistori signarà un acord amb l'Associació de Comerciants de la localitat, que gestionarà, a través de la targeta, tot tipus de promocions i ofertes dels establiments adherits.

Un cop establert el contacte telefònic amb tots els usuaris potencials –que l'Ajuntament ha volgut que incloguin persones que tinguin el negoci a Sant Quirze, encara que no hi estiguin empadronades–, les targetes s'enviaran de franc a cada domicili –se'n tenen registrats uns 4.500–, amb la possibilitat de vincular-les entre elles per a un profit únic familiar. Tot i això, davant la possibilitat que algú es quedi sense la VIP SQV, el consistori també permetrà que es completi el tràmit de manera presencial a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). L'objectiu de la iniciativa és fomentar el sentiment de pertinença a la localitat a través de les noves tecnologies, així com oferir més facilitats als usuaris. En aquest sentit, en el futur, també hi ha la intenció que la targeta serveixi per a les biblioteques o els autobusos, així com també es pugui fer servir per obtenir una rebaixa en les quotes del nou equipament esportiu. Però no només això, ja que també hi ha la voluntat que pugui esdevenir una targeta moneder de dèbit, encara que per a aquest pas caldrà complementar l'actual xip amb un lector.

Per a l'administració també serà un element molt vàlid ja que per exemple, en el punt de recollida d'oli, la targeta no només registrarà la quantitat abocada, sinó que també donarà fe del responsable del llençament d'un líquid inapropiat. I, en l'àmbit de la difusió, s'assegurarà que actes com la festa major arribin a un nombre més elevat de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.