Infraestructures

SEGRIÀ

L'aeroport d'Alguaire també perd el servei d'helicòpters

L'aeroport d'Alguaire rep un altre cop. Després de l'anunci que els operadors russos finalment han optat pel Prat per portar turistes aquest hivern, l'empresa Match Helicòpters ha fet marxa enrere en la instal·lació d'una escola de pilots i en el servei d'helicòpter.

La Generalitat havia anunciat l'acord amb Match aquest estiu. L'empresa ha descartat Alguaire per la falta de finançament públic i privat a l'aeroport, la falta d'acord amb la Generalitat pel lloguer d'unes oficines i la baixa demanda dels cursos de pilotatge, segons Catalunya Ràdio.

El conseller de Territori, Lluís Recoder, ha atribuït al govern espanyol la responsabilitat en els problemes comercials d'Alguaire. Segons ell, la “desídia” del Ministeri de Foment en relació amb el permís per instal·lar una duana que permeti vols fora de l'espai Schengen és la causa de la pèrdua dels turistes russos, ja que la infraestructura està preparada des del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.