Urbanisme

urbanisme

El Consell Comarcal farà el POUM de Sant Hilari

L'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm va aprovar en el ple de dijous encarregar la redacció del POUM al Consell Comarcal de la Selva, amb els vots favorables de CiU (al govern) i ERC, i el vot en contra del Partit Independent de les Guilleries (PIG). El portaveu del PIG, Joan Ramon Veciana, va argumentar que el seu grup apostava per fer un concurs públic. El cost de la redacció del POUM és de 160.000 euros que es pagaran al llarg dels pròxims quatre anys.

En el ple també es va aprovar el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal pel suport tècnic de joventut, amb el vot favorable de CiU i ERC i l'abstenció del PIG. L'alcalde, Robert Fauria, va destacar que compartir tècnics de joventut entre diversos municipis “permetrà una major optimització i especialització del servei”. Amb tot, Veciana considera que “no surten els números” ja que el tècnic que hi havia fins ara (en excedència) cobrava 24.000 euros per jornada completa i el que proposen ells a mitja jornada els en costarà 17.500. A més, va destacar Veciana, “estaria bé donar opció a algú de Sant Hilari”.

En el torn de precs i preguntes, tant el PIG com ERC van demanar que es regularitzi la situació laboral del coordinador d'àrees de l'Ajuntament, que consideren un càrrec de confiança de Fauria.

Entre les mocions que es van aprovar, Sant Hilari es va adherir a l'Associació de Municipis per la Independència, i va mostrar el rebuig “a la pujada unilateral de l'IBI”. En la moció, presentada pel PIG, es demanava que l'increment es destini a polítiques socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.