Urbanisme

municipal

urbanisme

Sant Hipòlit inicia el pla de millores al Mallol

La reactivació del projecte del pla de barris permetrà començar la millora de la zona del Mallol, una de les parts de Sant Hipòlit de Voltregà a on és més necessari un rentat de cara. En la presentació davant els veïns l'alcalde, Xavier Vilamala, va explicar: “El projecte de millores fa sis anys que el tenim a punt, però, com que el pla de barris estava aturat, no l'hem pogut executar fins ara.”

La primera intervenció per començar a millorar el barri serà la transformació del solar que hi ha entre els carrers Hospital i dels Sants Màrtirs en un parc. El projecte, redactat per l'arquitecta Mònica López i executat per la constructora de Campdevànol Icart, tindrà un cost total de 257.338 euros, dels quals un 75% els assumirà la Generalitat i la resta, el municipi. En l'explicació del projecte, els veïns van fer arribar la seva preocupació perquè l'obra es faci amb un drenatge correcte, ja que el terreny fa pendent cap a una zona d'habitatges, i també van expressar la necessitat de solucionar la gran quantitat d'excrements de gos que hi ha al solar que es vol millorar.

La conversió del solar en una plaça lúdica ha de començar en breu i es preveu acabar-la abans de l'agost. Aquesta serà la primera millora d'un pla que s'allargarà tot el 2018 i que afectarà tant l'edifici emblemàtic del Mallol com diversos carrers d'aquest barri de Sant Hipòlit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona