Urbanisme

Masquefa unirà dos nuclis amb una passarel·la

La connexió evitarà que els veïns de Can Quiseró i El Maset vagin per carretera

L’Ajuntament de Masquefa té previst construir l’any vinent una passarel·la que uneixi els nuclis de Can Quiseró i El Maset. Les dues urbanitzacions són molt properes, però ara estan separades per un barranc que obliga els veïns a fer una considerable volta per carretera.

L’objectiu del consistori és crear una nova connexió que permeti als veïns de Masquefa creuar tot el municipi de punta a punta, a peu o amb bicicleta, sense necessitat de transitar en cap moment per carretera.

L’alcalde del municipi, Xavier Boquete, ja ha presentat l’avantprojecte a l’associació de veïns de Can Quiseró i considera que l’actuació permetrà a l’Ajuntament “fer un pas endavant molt important en l’objectiu de fer de Masquefa un poble més cohesionat i vertebrat”. En aquest sentit, Boquete defineix la futura passarel·la com “un avenç significatiu quant a comunicació i connexió entre les diferents zones i nuclis que integren el poble” i en destaca “les oportunitats que pot generar a veïns i visitants per gaudir dels encants naturals i paisatgístics que ofereix Masquefa”.

En paral·lel, l’alcalde masquefí s’ha reunit també amb representants veïnals de les urbanitzacions de Can Quiseró, Can Canals, El Portell i El Grandet per posar sobre la taula qüestions d’interès comú per als veïns d’aquests nuclis com la xarxa de subministrament d’aigua o la necessitat de completar el tram pendent de la B-40 que milloraria la mobilitat de Masquefa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona