Urbanisme

Municipal

Alpicat adjudica l’obra del nou ajuntament

També l’ampliació de les piscines, en una inversió conjunta d’1,6 milions d’euros

El ple de l’Ajuntament d’Alpicat ha adjudicat aquesta setmana a la constructora lleidatana Benito Arnó les obres d’ampliació de les piscines municipals i la rehabilitació de l’edifici Cal Negre com a seu del nou consistori.

L’adjudicació s’ha fet per un import total d’1.610.691,50 euros, dels quals 785.048 corresponen a les piscines i 825.643,50 es destinaran a les noves oficines administratives municipals. Està previst que les obres comencin a mitjan mes de setembre i el termini d’execució és de sis mesos i mig per a les piscines i de deu mesos i mig per a la casa consistorial.

A les obres d’ampliació de les piscines hi aspiraven sis empreses, mentre que en el concurs per a la construcció del nou ajuntament n’hi van concórrer set.

Pel que fa al nou ajuntament, el canvi de seu permetrà donar resposta a dues necessitats: d’una banda, deixar enrere les actuals dependències, que han quedat petites i desfasades, i a més, era difícil eliminar les barreres arquitectòniques. De l’altra, la instal·lació de la nova seu a Cal Negre servirà per rehabilitar un edifici singular del municipi, situat entre la plaça de l’Església i el carrer Major, que és d’un notable valor i que l’any 2010 va ser declarat bé cultural d’interès local (BCIL). El projecte preveu cinc plantes en una superfície conjunta de més de 1.000 metres quadrats.

Pel que fa a les piscines, es doblarà la superfície del recinte i n’hi haurà tres, amb un global de 1.004 metres quadrats de làmina d’aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona