Tiana enllesteix la reforma dels racons singulars subvencionats pel fons estatal

La placeta dels Peixos, la baixada de les Escales i les escales de la placeta de l'Església, tres dels racons singulars que l'Ajuntament de Tiana va subvencionar amb els fons estatal d'inversió local (Feil), ja estan enllestits. L'únic espai en què encara hi fan obres és la font del Ronyó, la qual, segons l'alcalde, Emili Muñoz (Gent), està endarrerida i sotmesa al calendari del projecte d'urbanització de la Creu de Terme.

L'Ajuntament de Tiana va iniciar els treballs de reforma fa uns mesos amb la intenció de renovar els espais, però sense que els canvis afectessin la fisonomia original. Després del procés de remodelació, el resultat és «molt bo» ja que –en paraules de Muñoz– «aquests espais mantenen l'estil tradicional».

La nova placeta dels Peixos, situada a l'avinguda Isaac Albéniz, és una de les que més ha canviat. Les obres d'aquest indret han consistit a corregir les deficiències estructurals que presentava, així com també a suprimir les barreres arquitectòniques que impedien l'accés a les persones amb mobilitat reduïda, creant una rampa. També s'ha creat un aquari amb circuit de sanejament de l'aigua que substitueix l'anterior bassa que, en ser d'aigua estancada, provocava la mort sistemàtica dels peixos. Pel que fa a les escales de la placeta de l'Església i del carrer Sant Francesc, així com la baixada de les Escales, els treballs s'han centrat en la substitució del terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona