Urbanisme

Cassà renovarà l’enllumenat de la carretera

Es resoldran els problemes causats pel deteriorament de la instal·lació

L’Ajuntament de Cassà de la Selva renovarà l’enllumenat públic de la carretera provincial. El ple del mes d’octubre va aprovar una modificació de crèdit per finançar aquest projecte. L’actuació, que comporta una inversió de 176.000 euros, es farà en els trams de la carretera provincial des de l’encreuament del carrer Castellflorit fins al carrer de la Bisbal, que pertany al tram amb una instal·lació més antiga i deteriorada. L’Ajuntament preveu substituir tots els fanals i el cablatge actual per uns de nous, substituint els llums per uns de nous equipats amb tecnologia led. D’aquesta manera els passos de vianants quedaran molt més il·luminats i, per tant, augmentarà la seguretat dels vianants. També comportarà un estalvi energètic. Al llarg de les pròximes setmanes, el consistori començarà els tràmits corresponents per a la posada a licitació de l’obra.

Despesa energètica

Per una altra banda, Cassà de la Selva va posat en marxa dimecres passat un punt d’informació energètica que s’oferirà cada darrer dimecres de mes de 9.30 a 13.30 h a Can Trinxeria. Un tècnic d’Energia resoldrà els dubtes dels veïns sobre les factures i com estalviar energia a la llar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia