Tiana reparteix díptics informatius sobre els carrers afectats per les obres

L'Ajuntament de Tiana ha editat un díptic informatiu sobre els trams de carrers afectats per les obres de millora de les voreres i el seu termini d'execució. El document, que s'està repartint entre els tianencs del nucli antic –que és on se centra el pla de millora de carrers– consta d'un mapa de la vila on estan assenyalats els carrers i el calendari d'actuacions. També s'hi notifiquen els canvis de circulació i els possibles talls com a conseqüència dels treballs.

La voluntat de l'Ajuntament és aconseguir destorbar el mínim possible els ciutadans, informant-los en tot moment de l'estat de les obres. «L'objectiu és la previsió, per oferir comoditat als veïns», explica l'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent). El full informatiu s'editarà cada quinze dies i es repartirà per les bústies dels carrers afectats.

Aquests treballs s'emmarquen en la segona part del pla de remodelació de les voreres del nucli antic de la vila. El sector més afectat serà el del carrer Sant Valentí i els que queden en direcció a la Riera de Tiana, com el de Santa Maria, carrer de la Pau, Telèfon i Sant Francesc.

L'empresa adjudicatària de l'arranjament, que l'Ajuntament de Tiana pagarà amb els diners procedents del fons estatal d'inversió local (FEIL), és el Grup Mass. Es preveu que les actuacions s'allarguin fins al proper mes de novembre i tenen un cost d'1,3 milions. En paral·lel, també s'arranjaran dos trams d'escales (Baixada de les Escales i les de l'església) i s'intervindrà a la plaça dels peixos, a l'avinguda Isaac Albéniz.2



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona