Urbanisme

urbanisme

Operacions de crèdit per a sis municipis de l'Alt Camp

Els municipis de la Masó, Vilabella, Cabra del Camp, Nulles, el Pont d'Armentera i el Rourell, tots a l'Alt Camp, han signat amb Catalunya Caixa i La Caixa operacions de crèdit per poder portar a terme diferents obres. Els interessos que generaran els préstecs atorgats seran subvencionats per la Diputació de Tarragona.

La Masó rebrà un crèdit de 150.000 euros que destinarà a l'adquisició d'un immoble per situar-hi un centre cultural, mentre que l'Ajuntament de Vilabella ha rubricat una operació de 300.000 euros per poder renovar la pavimentació i la xarxa de serveis bàsics en diversos carrers del municipi. Cabra del Camp rebrà 39.535 euros per fer reformes a la piscina municipal i efectuar millores al polígon industrial. A Nulles invertiran els 150.000 euros del crèdit al foment del desenvolupament turístic del municipi, mentre que el Pont d'Armentera ha demanat 234.000 euros per a la millora de l'enllumenat i de la sala de cultura.

Finalment, el Rourell obtindrà 28.038 euros per a l'arranjament de camins i parcs infantils, la renovació de la xarxa d'aigua i el soterrament de contenidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona