Urbanisme

premià de dalt

Envien a la Generalitat el pla parcial de la Cisa

El ple de Premià de Dalt va aprovar dilluns el text refós que fixa els paràmetres definitius del pla parcial de la Cisa, en què es preveu la construcció de prop d'un centenar de cases unifamiliars, a l'entorn del santuari. El procés, que ha tingut un ampli rebuig ciutadà, es va aprovar en un ple tranquil amb els vots de CiU i el PP. Per la seva banda, ERC, que també forma part del govern, es va abstenir. “El nostre model és el de preservar a la Cisa”, comentava ahir Sebastià Pujol, portaveu dels republicans. Per la seva banda, l'alcalde, Joan Baliarda (CiU), va comentar que “l'entorn de la Cisa ja es va fer malbé als anys seixanta quan es van fer les primeres edificacions”. Els masos quedarien com a espai per a equipaments.

“És un pla que és d'altres èpoques, no crec que s'acabi executant mai”, va dir esperançat Pujol. El pla encara ha de superar les darreres fases al ple de Vilassar de Dalt ja que l'operació es desenvolupa entre els dos termes municipals. En cas de no haver-hi cap entrebanc, la comissió d'Urbanisme de la Generalitat s'encarregarà de l'aprovació definitiva, tancant un procés que es va engegar el 1991.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.