Urbanisme

Urbanisme

Urbanisme permet fer un càmping al Pinell de Brai

La comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) va donar ahir llum verd a la instal·lació d'un càmping de 58 parcel·les i dos bungalous al Pinell de Brai. Les normes urbanístiques d'aquest municipi no permetien aquest tipus d'instal·lació, però la CUTE ahir va aprovar una modificació de la normativa local i el pla especial que permet la construcció d'aquesta instal·lació d'ús turístic. El director general d'Urbanisme, Pere Solà, va explicar que es preveu instal·lar el càmping al costat del nucli urbà, en una superfície de 8.900 metres quadrats. Les parcel·les tindran 70 metres quadrats cadascuna i també es preveu la construcció d'un edifici de serveis amb restaurant.

No tanta sort va tenir el pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de Mas de Barberans, que es va haver de deixar pendent perquè faltaven diversos informes. A més, el creixement previst per l'Ajuntament (uns 400 habitatges nous) és considera excessiu per part de la CUTE. “Mas de Barberans ha perdut habitants des del 1998, no té sentit una planificació tan ambiciosa”, va remarcar Solà, assenyalant que, a més, el pla presentat per l'Ajuntament malmet el creixement natural del poble, adaptat a una orografia abrupta, i preveu construir edificis en punts inaccessibles.

D'altra banda, la CUTE també va aprovar ahir una modificació puntual del POUM de Tortosa per traslladar uns 400 metres quadrats de sòl d'equipaments que hi ha al voltant de l'església de Sant Antoni a altres punts propers com la parcel·la on hi havia la casa de Felip Pedrell o l'absis de la catedral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona