Urbanisme

Baix Ebre

Llum verd a mil sis-cents habitatges

Urbanisme dóna el vistiplau a un nou pla parcial de l'Ametlla de Mar

La comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) va donar ahir el vistiplau a un nou pla parcial que permetrà la construcció de 1.600 habitatges a l'Ametlla de Mar. Concretament, el pla afecta 30 hectàrees de terreny situades al nord-est del municipi, entre l'autopista AP-7 i l'N-340. “És una actuació que ja està prevista en el pla d'ordenació urbanística municipal i l'únic que fa l'Ajuntament és desenvolupar el pla parcial”, va explicar el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, que ahir va presidir la primera reunió de la CUTE. Serra també va precisar que 20 de les 30 hectàrees es destinaran a sòl públic i que a les 10 restants s'hi podran construir habitatges plurifamiliars de planta baixa més quatre pisos.

Una vegada rebut el vistiplau de la CUTE, l'Ajuntament farà l'aprovació definitiva.

En la reunió d'ahir també es va aprovar el pla especial urbanístic per a l'ampliació del càmping Ametlla Village Platja, també a l'Ametlla de Mar. Actualment té 8 hectàrees i s'ampliarà en 1,5 més. Tot i estar dins del pla de protecció costaner, no ha quedat afectat perquè l'ampliació ja està inclosa en el POUM i perquè el pla costaner permet ampliar instal·lacions preexistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.