Urbanisme

Obres al parc de Cantalot de Tavernes de la Valldigna

Els treballs de l'obra de la primera fase avancen a bon ritme

La Regidoria d'Obres i Serveis Públics espera que puguen estar acabades les primeres setmanes de 2012

L'Ajuntament de Tavernes és qui haurà de fer front al pagament dels 209.000 euros de cost inicial. Les que estan executant-se a hores d'ara corresponen a treballs d'adequació i anivellament del terreny, preparació del sistema de drenatge i preparació de la zona de jocs.

Han hagut de passar 8 anys des què la Generalitat va prometre la construcció del Parc de Cantalot i encara que el va incloure el finançament de les obres als pressupostos de 2007 a 2010, la Generalitat mai no va iniciar el projecte. Ha estat enguany que, dins de la sessió plenària del mes d'abril, la corporació es va assabentar que la Generalitat no anava finalment a costejar les obres.

La construcció del Parc de Cantalot fou anunciada el 13 de novembre de 2003 i un any després, va ser presentat en un acte al Sala de Plenaris, el 10 de maig de 2004 amb l'assistència dels màxim responsable d'infraestructures de la Generalitat que anunciava el començament el 2005.

De fet, el projecte va estar inclòs als pressupostos de la Generalitat Valenciana, en concepte d'inversió plurianual els anys 2007, 2008, 2009 i 2010, per a desaparéixer finalment dels pressupostos este 2011. El dijous 4 d'abril, l'anterior govern municipal de Tavernes informava a la Corporació que la Generalitat, finalment, no invertiria en l'obra i renunciava a construir el Parc de Cantalot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.