Urbanisme

L'Ajuntament de Tavernes tranquil·litza els propietaris del Vergeret

L'alcalde ha anunciat la presentació d'un recurs de cassació admès a tràmit per la Sala 3ª del TS de Justícia

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha llançat un missatge de tranquil·litat a tots els veïns dels habitatges afectats per la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià. Des de l'Ajuntament treballen constantment en donar solucions als problemes. En la via administrativa s'ha presentat recurs de cassació i s'està en contacte permanent amb Confederació i Acuamed per accelerar els procediments de canalització i laminació del riu Vaca.

De fet, l'Ajuntament de Tavernes va presentar un recurs de cassació el passat 19 de setembre de 2011, i a data 20 d'octubre de 2011 la Sala Tercera del Tribunal Superior valencià va admetre a tràmit este recurs.

Però a més d'això s'ha iniciat un estudi perquè les finques afectades, no hagen de ser enderrocades en cap moment. Es tracta d'una obra que suposarà una inversió de quasi 40 milions d'euros i serà, de fet, la inversió més gran que es faça al municipi. El projecte de canalització i laminació del riu Vaca, d'Acuamed, solucionarà els problemes d'inundabilitat del nucli urbà i del sòl urbanitzable previst en el PGOU.

Cal recordar que el projecte previst per Acuamed, que actualment està en fase d'adjudicació, és un projecte nascut dels consens entre la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, l'Ajuntament de Tavernes i Acuamed mateixa en la legislatura passada.

L'obra de canalització del riu Vaca està considerada d'interès prioritari i urgent en la Llei 11/2005, de Modificació del Pla Hidrològic Nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.