Urbanisme

La Generalitat restaurarà l'església de Biar

L'anunci el va realitzar la directora de Patrimoni Cultural, Marta Alonso

L'església parroquial de Biar, que inclou entre els seus principals atractius una portalada molt representativa del Renaixement valencià, serà restaurada en futures accions de la Generalitat segons es desprén de les declaracions realitzades per la directora general de Patrimoni Cultural, Marta Alonso, i de l'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, com a fruit de la visita realitzada per l'alt càrrec de la Conselleria de Cultura fa escassos dies a aquesta localitat.

La directora general de Patrimoni Cultural ha anunciat que la Generalitat «recolzarà la restauració» de l'església parroquial de Nostra Senyora de l'Assumpció de Biar al tractar-se d'un immoble que ha qualificat com «una obra mestra del renaixement valencià».

A partir de la reunió mantinguda amb l'alcaldessa, Alonso ha manifestat el compromís d'abordar diferents qüestions relacionades amb el patrimoni d'aquesta localitat i, en especial, la portalada de l'església parroquial que data de l'any 1519 i que està considerada com una de les millors obres del primer renaixement valencià, amb el pas del gòtic al renaixement ja que la portada és gòtica i, en canvi, la decoració és d'estil renaixentista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona