Urbanisme

Ontinyent elimina les basses del Parc de la Glorieta i renova la imatge

Les obres inclouen la remodelació de la plataforma per a actuacions musicals i la retirada de formigó i rajoles en mal estat

L'Ajuntament d'Ontinyent està procedint a eliminació de les basses del Parc de la Glorieta, on s'estan realitzant també altres millores a la rodalia de la gran plataforma circular que habitualment es destina a actuacions musicals.

Amb aquestes obres, que començaven la setmana passada i finalitzaran al llarg d'aquesta, l'accés a la plataforma serà remodelat i reduït de 8 metres perimetrals a 4; s'eliminaran les basses d'aigua que estaven inutilitzades i en mal estat i es llevarà també les rajoles i el formigó del pis adjacent a la plataforma, que serà substituït per terra i grava, uniformant així la imatge d'aquest espai amb la de la resta del parc.

En resum, destacava Manuel Cuesta, “estem netejant aquest emblemàtic parc pel que fa a la seua infraestructura, renovant la seua imatge per tal que els usuaris de totes les edats que fan ús d'ell puguen gaudir d'un espai en millors condicions i més agradable”, afegia el Regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.