Urbanisme

Tavernes elimina barreres arquitectòniques en una avinguda principal

La inversió de 30.000 euros compta amb un finançament del programa PAP de la Diputació

Tavernes compta amb un Pla d'Accessibilitat Integral Municipal que contempla la comarcal CV-50 com a eix important de les activitats diàries, especialment el tram que configura l'avinguda de les Germanies, la rotonda d'entrada, i el carrer de la Barca, a l'est del nucli urbà.

En conjunt formen un itinerari principal per als vianants en ser pas quotidià per a anar a l'IES Jaume II el Just, les zones esportives del sud del nucli urbà i formar part de l'itinerari saludable per a vianants que ha establit l'Ajuntament.

La voluntat municipal és fer accessibles els itineraris que uneixen edificis i instal·lacions públics amb zones i espais lliures d'ús públic en ser llocs on es du a cap moltes de les activitats de la vida diària de la vila i és per això que es va decidir la inclusió d'aquest projecte de millora d'accessibilitats dins de les obres a executar en el PAP de la Diputació.

El projecte millorarà la il·luminació i els passos de vianants de manera que s'eliminaran obstacles en l'itinerari, també es millorarà la qualitat de la pavimentació de la vorera, de les illes intermèdies i es crearan guals adaptats a la nova normativa tècnica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia