Barberà sorteja els 32 habitatges per ressituar els veïns dels pisos Capella

L'oficina municipal d'habitatge ha sortejat els 32 habitatges de nova construcció on es traslladaran els inquilins dels pisos Capella durant el primer semestre de l'any vinent. Els antics pisos, que van ser construïts en la dècada dels seixanta i amb deficiències estructurals, seran enderrocats i deixaran espai per construir una gran rotonda a la confluència de l'N-150, l'accés a Barberà des de l'AP-7 i el nou carrer Cerdanyola –una via que estan urbanitzant amb diners del FEIL i que facilitarà l'accés a Badia del Vallès.

Després del sorteig, cada família va rebre un plànol del seu futur habitatge, i ara disposen de 15 dies per decidir si l'accepten, si el canvien amb el d'una altra família o si volen aspirar a un pis de més metres quadrats. L'obra dels nous habitatges, que s'aixequen a l'altra banda de l'N-150, depèn de l'Impsòl de l'àrea metropolitana.

18 pisos més per sortejar

En els blocs hi haurà 18 habitatges més de protecció oficial que se sortejaran entre altres veïns del municipi un cop s'enllesteixin les adjudicacions als inquilins dels pisos Capella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.