Urbanisme

Ajuntament i Incasòl desencallen el POUM nou de Vall-llobrega

Llum verd al conveni de permuta de parcel·les entre els dos ens al polígon

El fins dissabte alcalde de Vall-llobrega, Vicenç Cebrià (ERC), i l'Incasòl van signar abans que expirés el mandat el conveni que permet desencallar l'aprovació del nou pla d'ordenació urbanística municipal (POUM), amb la cessió, per part de l'Incasòl, dels vials, zones verdes i els terrenys del polígon industrial on van aparèixer restes arqueològiques, que assumeix l'Ajuntament, a canvi de dos solars industrials que fins ara eren del municipi i passen a mans de l'ens de la Generalitat.

D'aquesta manera es dóna compliment a la directriu de la Comissió d'Urbanisme del juliol del 2014, que, a més d'aquest acord de cessió de vials i zones verdes, requeria altres informes. Cebrià, que en l'anterior mandat s'havia repartit l'alcaldia amb Rufino Guirado i que els pròxims quatre anys estarà a l'oposició, celebra haver pogut enllestir la tramitació del nou planejament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia