Urbanisme

Mobilització contra el polígon de Pont de Molins

Unió de Pagesos ha convocat els afectats pel nou polígon industrial de Pont de Molins a assistir al ple municipal, avui dijous al migdia, en què el govern municipal vol dur a terme l'aprovació definitiva d'aquest pla. El sindicat ja ha manifestat tant públicament com a través de diverses al·legacions i recursos presentats, que considera innecessària la construcció d'un nou polígon industrial logístic i comercial de 50 hectàrees a Pont de Molins, perquè, a més de l'afectació que implica per al sector agrari, l'Alt Empordà té en aquests moments un mercat de naus i parcel·les industrials en venda prou important, com és el cas de Logis Empordà al Far d'Empordà, amb un total de 22 hectàrees urbanitzades, la majoria encara a la venda, i la previsió és que s'arribi fins a les 73 hectàrees. Per altra banda, els ecologistes de la Iaeden també s'hi oposen i qualifiquen el projecte de desproporcionat.

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Fuentes (CiU), sempre ha defensat la validesa del polígon i l'interès d'empreses per instal·lar-se en aquests terrenys. El mes de març passat, en un ple que ja va ser polèmic, es va tractar un pas més de la tramitació del projecte, i Fuentes ja havia avançat la seva voluntat de tirar endavant l'aprovació definitiva del pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia