L'Ajuntament presenta el projecte d'intervenció integral a Montornès Nord

L'Ajuntament de Montornès del Vallès presenta aquest vespre el contingut del projecte d'intervenció integral a Montornès Nord. L'objectiu de la sessió informativa és explicar als ciutadans les propostes i les actuacions que es recullen al projecte i que es finançaran amb els ajuts que Montornès ha obtingut de la sisena convocatòria de la Llei de millora de barris àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial.

El cost del projecte d'intervenció integral a Montornès Nord, que es desenvoluparà durant els propers quatre anys, és de 9,99 milions d'euros. El govern català aportarà la meitat, 4,99 milions d'euros. La resta serà finançada per l'Ajuntament.

Al capítol d'actuacions urbanístiques, destaquen la supressió de barreres arquitectòniques; la rehabilitació de façanes; la reforma i millora del carrer de Federico Garcia Lorca i de la plaça del Poble; i la creació d'una sala polivalent a l'immoble annex a l'església Nostra Senyora del Carme; la instal·lació d'una àrea de contenidors soterrats, i la millora de la connectivitats del barri amb Montornès Centre. D'altra banda, el projecte també inclou programes per a la cohesió social a través de la cultura, la dinamització del comerç i la inserció laboral.

Entre les opcions de futur hi ha la recuperació de la muntanya de Les Tres Creus com a parc arqueològic i natural i la posada en valor del refugi de ca l'Arnau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona