Urbanisme

accessibilitat

Tiana instal·la una rampa provisional per fer accessible l'església

L'Ajuntament té una partida fer fer-se càrrec de la solució definitiva, que estarà enllestida abans de final d'any

Les persones amb mobilitat reduïda poden accedir sense problemes a l'interior de l'església de Sant Cebrià de Tiana des d'aquesta setmana gràcies a la instal·lació d'una rampa provisional que donarà servei els propers mesos. L'Ajuntament es farà càrrec dels treballs per dotar l'església d'una solució d'accessibilitat definitiva, que arribarà després de l'estiu, segons explica la regidora d'Urbanisme, Núria Garcia.

L'Ajuntament va signar un conveni amb el Bisbat que detallava que es faria càrrec de les obres a canvi de la cessió d'uns terrenys que van servir per ampliar la vorera lateral. Per això, té prevista una partida de 26.000 per fer els treballs definitius. De moment, la instal·lació provisional serveix per als mesos en què l'església concentra més assistència per les cerimònies que s'hi fan.

La rampa instal·lada serveix per avaluar l'impacte estètic i visual que tindria la versió definitiva i per plantejar si cal abordar una altra solució alternativa, com ara l'obertura d'un altre accés a l'església. Després de l'estiu està prevista la incorporació d'un nou rector amb qui l'Auntament abordarà quina solució s'adopta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia