Urbanisme

Canvien la mobilitat de Vilassar de Dalt

Volen agilitar la circulació, sobretot, a la part baixa del poble

Es traslladaran 49 aparcaments i se'n crearan 26

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt vol canviar la mobilitat, sobretot del trànsit rodat, a la part baixa del municipi amb accions per agilitar-ne la circulació, especialment a les vies d'entrada al poble per aquesta zona. Les modificacions es concentraran sobretot als carrers Ignasi de Bufalà i Vidal i Barraquer, que passaran a ser d'un sentit, i Rafael Riera Prats, que canviarà de direcció.

Aquestes actuacions s'emmarquen dins un conjunt de propostes municipals per fomentar la mobilitat tova, segura i sostenible partint de diversos documents d'estudi relacionats amb aquest àmbit d'actuació, com ara el pla local de seguretat viària, el pla d'accessibilitat i el projecte de camins escolars. A grans trets, aquest canvis també suposaran canviar les places d'aparcament a la zona. Concretament, està previst traslladar-ne una cinquantena, a les quals s'hauran d'afegir les 26 places d'aparcament noves que s'hi crearan.

Tal com va explicar el regidor d'Espai Públic, Pau Morales (ARA), aquests canvis han de servir per reduir l'ús del vehicle privat, la recuperació l'espai públic per als ciutadans i millorar l'accés al comerç local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia