Administracions

ICV presenta la proposició de llei per segregar Medinyà

Amb la iniciativa es pretén que Medinyà torni a ser municipi, després que el 1972 fos incorporat a Sant Julià de Ramis

El diputat d'ICV-EUiA per Girona, Marc Vidal, i el regidor de Medinyà1972-Entesa, Sixte Galià, van presentar ahir a Medinyà la proposició de llei que permetrà crear el municipi de Medinyà, a la comarca del Gironès, i segregar-lo del terme municipal de Sant Julià de Ramis, després que el 1972 s'hi incorporés.

Tant Vidal com Galià van creure oportú presentar aquesta proposició de llei, ja que “el govern no ha presentat el projecte de llei per a Medinyà tot i estar tramitant el projecte de llei de governs locals, com instava el mandat del Parlament”, va dir Vidal. No obstant això, va afirmar: “És un tràmit que hem de fer durant aquesta legislatura i el fet de que hi hagi un ampli consens ens ha d'animar a fer-ho possible com més aviat millor.”

El regidor de Medinyà1972-Entesa, Sixte Galià, va assegurar que les condicions per iniciar els tràmits de segregació de Sant Julià de Ramis són adequades, “ja que ara hi ha unanimitat entre tots els grups de l'Ajuntament” i “a més de l'escola, Medinyà té la capacitat de generar els recursos que necessitem per cobrir els serveis bàsics dels veïns i les veïnes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia