Serveis

Bassols renova els comptadors de la Garrotxa i el Pla de l'Estany

La distribuïdora d'electricitat n'ha canviat un 40%, per sobre de la mitjana legal

S'ajusten millor al consum

L'empresa distribuïdora d'electricitat Bassols Energia SA ha instal·lat 8.300 nous comptadors intel·ligents a diverses zones de les comarques de la Garrotxa i del Pla de l'Estany. Aquests nous equips de mesura duen incorporat un sistema de telegestió que permet, entre altres funcions, una lectura més ajustada del consum elèctric dels clients. Amb la instal·lació d'aquests comptadors, Bassols Energia SA ha completat la modernització del 40% dels seus comptadors i supera així el percentatge establert pel Ministeri d'Indústria, que és del 35% per a l'any 2014. La campanya de substitució serà vigent fins que es completi la substitució total dels comptadors de fins a 15 kW de potència contractada, uns 20.700 en total. La normativa vigent obliga a tenir canviats el 100% dels comptadors l'any 2018.

Aquests nous comptadors intel·ligents, que substitueixen els tradicionals, permeten obtenir una informació més detallada del consum d'energia i, d'aquí a poques setmanes, seran clau per posar en pràctica la facturació horària a partir del consum horari real del client. A més a més, la tecnologia que porten incorporada comportarà una agilitat més gran en els treballs de camp i en les operacions relacionades amb el subministrament, com ara les altes, les baixes i les modificacions de potència.

LA XIFRA

20.700
comptadors
haurà d'acabar substituint Bassols pels nous de lectura automàtica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia