Serveis
Vinculen la gastronomia amb el turisme a la Selva
El biòleg Evarist March du excursionistes a tastar plantes i flors amb el seu negoci
Assessora El Celler de Can Roca: “La cuina representa el territori”
El Consell Comarcal de la Selva, mitjançant l'associació de Turisme de la Selva, va organitzar ahir a Caldes de Malavella el tercer fòrum turístic. La vinculació de la gastronomia i el turisme va servir perquè hi intervingués el biòleg Evarist March,...
LA FRASE
Ensenyem com és casa nostra tastant plantes i flors i duent la gent a anar a buscar bolets
Evarist March
naturalwalks
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.