Urbanisme

Empuriabrava celebrarà el 50è aniversari el 2017

L'Ajuntament farà una consulta per saber com volen els veïns la celebració

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries preguntarà als veïns d'Empuriabrava com volen que sigui la celebració del 50è aniversari de la creació de la urbanització, efemèride que es complirà l'any vinent. Per decidir el seguit d'actes, celebracions o seminaris que es vulguin fer durant l'any es consultarà a través del web municipal tots els ciutadans del municipi. “Es tracta de consultar com més gent millor”, afirmava ahir l'alcalde, Salvi Güell.

La consulta es farà a través de diversos mitjans: el web municipal, on ja hi ha una enquesta amb moltes preguntes sobre el present i el futur d'Empuriabrava, i també es tindrà accés al procés participatiu a través de les oficines d'atenció al ciutadà. “Volem saber per què es creu que s'identifica Empuriabrava, quines idees i valors estan associats a la població, com ens agradaria que fos i també com volem que se celebri l'aniversari”, afirmava l'alcalde, Salvi Güell. Paral·lelament a la campanya de consulta, l'Ajuntament vol demanar als ciutadans que disposin de filmacions, arxius i vídeos antics que els cedeixin per poder-los compartir amb la resta de veïns. Així mateix, es compta fer arribar 15.000 cartes a totes les cases del municipi per informar de la iniciativa.

El tret de sortida del procés de participació ciutadana es va donar ahir amb la presentació que es va fer al Centre Cívic d'Empuriabrava amb la presència de l'alcalde, Salvi Güell, i de la regidora de Participació, Anna Massot, i l'edil delegada d'Empuriabrava 50 Anys, Roser Vitalla. La consulta s'allargarà fins al 31 d'octubre. Posteriorment els organitzadors del procés es prendran quinze dies per analitzar les dades i es prendrà la decisió sobre què cal fer entre l'1 i el 15 de novembre. La concreció dels actes es deixa per a la segona quinzena de mes i l'anunci públic es farà a mitjan desembre.

El cost dels actes s'haurà d'incloure en el pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2017, que precisament en aquelles dates es portarà al ple per a l'aprovació. “No demanem només idees –afirma Massot–, sinó que ens ha de servir per saber cap on hem d'anar com a municipi.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia