Sense - Avui

Karmele, la més votada per anar a Eurovisió

La periodista de la premsa del cor canta 'Soy un tsunami' i arrasa a internet

Aquest any, la frikada d'Eurovisió té nom propi. Karmele Marchante, periodista de la premsa del cor, està en el primer lloc de la llista de candidats per representar Espanya en el Festival d'Eurovisió amb la cançó Soy un tsunami.

Avalada per la cantant Alaska, la tortosina Marchante, de 66 anys, ja fa setmanes que popularitza la cançó eurovisiva als programes en què col·labora, com ara Sálvame de Jorge Javier Vázquez, en el qual de tant en tant també canta fins i tot Els segadors.

Karmele Marchante, que té com a nom artístic Pop Star Queen, acumula en les primeres 24 hores de l'obertura del sistema per internet 46.587 vots; en segon lloc hi ha la cantant Coral Segovia amb la cançó En una vida, amb 27.174 vots.

El període de votacions a la web de TVE s'acaba el 5 de febrer i després se celebrarà una gala a Televisió Espanyola on el públic podrà triar el seu candidat entre els deu més votats, mitjançant SMS i trucades telefòniques. Un jurat, amb el 50% del pes, acabarà decidint el representant al pròxim Festival d'Eurovisió, que se celebrarà a Oslo al mes de maig.

Fins al 5 de febrer cada usuari podrà emetre cinc vots al dia des d'una adreça de correu electrònic vàlida. Els vots es comprovaran i comptabilitzaran per assegurar la transparència del procés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.