«Bocamoll» celebra 300 edicions amb les parelles més destacades

L'especial se centrarà en proves sobre celebracions, TV3 i el mateix concurs

Segons explica TV3, les tres parelles convidades, que a banda de concursar explicaran l'experiència del seu pas per Bocamoll, s'han seleccionat per l'empatia que han generat amb els espectadors i que el programa ha sabut a través de cartes, comentaris i correus que ha rebut.

Les parelles que concursaran en l'edició especial d'avui seran: Josep M. Llort i Antoni Rebull, de Tarragona, que van fer 11 programes i van guanyar més de 12.000 euros; Elena Martínez i Emília Busquets, de Viladecavalls i Sant Adrià, que van fer 12 programes i van guanyar gairebé 10.000 euros, i Jordi Pujadas i Roger Collelldemont, de Manlleu, que van fer 9 programes i es van emportar gairebé 10.000 euros.

Cooperatives catalanes

El premi d'aquesta edició especial serà, si es guanya l'On ho poso, la prova final del concurs, més de 300 quilos de productes de la terra cedits per diferents cooperatives catalanes que inclouen fruita seca, formatges, embotits, llet, llegums, mel, fruita, oli, vi i cava, flors i plantes... A més, el públic estarà format per persones de les diferents cooperatives catalanes col·laboradores i hi haurà la presència al plató del president de les cooperatives agràries, Josep Pere Colat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.