Comunicació

Galeria de retrats a ‘Viure al País'

Gérard Paris, Kilian Jornet i Domènec Reixach formen el sumari del magazín en català de France 3 d'aquest diumenge

El magazín en català de France 3, Viure al País, d'aquest diumenge 7 d'agost i que presentarà Elsa Panadès, inclourà tres retrats de personatges relacionats amb la Catalunya del Nord. El primer, titulat “Gérard Paris, gira que girarà” i firmat per Elsa Panadès i Frédéric Savineau, ens farà descobrir un apassionat per l'ecologia, el bricolatge i les ciències que ens obre les portes del seu taller al poble del Soler.

Kilian Jornet, l'esportista cerdà, campió del món d'esquí alpí i actualment estudiant a Font Romeu, serà el protagonista del segon reportatge, a càrrec de Joan López i Alelexandre Grellier.

El tercer retrat serà firmat per Elsa Panadès, Valérie Banabéra i Pierre Trouillet, i se centrarà en la figura de Domènec Reixach: originari de Blanes, després de ser actor, fundador del Teatre Lliure a Barcelona els anys vuitanta, director successivament del centre dramàtic de Catalunya, del Teatre Nacional de Catalunya, és actualment encarregat de la direcció del Teatre de l'Arxipèlag de Perpinyà.

El magazín s'emetrà aquest diumenge a les 11.30 h i es podrà consultar per internet a l'espai web de France 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.