Comunicació

TV3 estudia una reestructuració dels programes culturals del 33

El projecte, en fase embrionària, inclourà disciplines com ara les arts plàstiques i la cultura tradicional

TV3 planeja una reestructuració de la programació cultural del canal 33 amb l'objectiu de rellançar-lo i que vol incloure-hi també disciplines com ara les arts plàstiques i la cultura tradicional. La cap de programes culturals de TV3, Pilar Cugat, va explicar ahir que el projecte es troba en una fase molt embrionària i que no hi ha encara cap data concreta per posar-lo en marxa: “Estem repensant i reflexionant com oferir l'actualitat cultural i quina és la millor manera per fer-ho.” En aquest sentit, va assegurar que no està definit el format, si es tractaria d'un contenidor més ampli o un magazín. “Estem pensant fórmules més innovadores”, hi va afegir Pilar Cugat. La cap de programes culturals va destacar també que aquesta revisió ha de tenir molt present la seva translació digital, en referència a internet i les xarxes socials.

Desaparició d'espais

Sobre si aquest repensament de l'actualitat cultural suposarà la desaparició d'espais especialitzats, marques del 33 com Cinema 3 – l'any passat va fer 30 anys –, Ànima (des del 2009) i Via llibre (des del 2011), Cugat va recordar que tot està en fase d'estudi i que s'està “valorant com podrien coexistir” amb aquest nou format.

LA DATA

23.04.89
és el dia en què va néixer el canal 33,
que l'any passat va celebrar els 25 anys d'emissions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia