Comunicació

TV3 estrenarà ‘Com som' el dissabte 31

És el retorn de Toni Clapés a la cadena, amb un concurs amb humor i famosos

TV3 estrenarà el dissabte 31 de gener, a partir de les 22 h, el concurs Com som , els participants del qual hauran d'encertar com són els seus conciutadans. Un concurs amb humor que, amb l'ajuda d'experts i famosos, intentarà descobrir quina classe de gent som els catalans. Presentat per Toni Clapés –en el seu retorn a TV3–, es jugarà a conèixer millor els ciutadans i a descobrir la seva posició sobre temes diversos que van des de la política i l'actualitat fins a les coses més quotidianes o absurdes. A Com som competeixen dos equips de quatre persones capitanejats per Màbel Martí i Xavier Graset.

Més enllà del concurs, Com som vol ser sobretot un espai desacomplexat i distès, on a més de les preguntes i respostes hi haurà vídeos amb opinions de la gent del carrer, jocs, humor... L'actor i còmic Pep Plaza hi tindrà una secció fixa i cada setmana visitaran el programa convidats, com ara humoristes, mags i monologuistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia